Επιλογή γυναικείων σκουλαρικιών

2019-12-12 20:24

Τα σκουλαρίκια, αποτελούν ουσιαστικό αξεσουάρ της κάθε γυναίκας και δεν πρέπει να λείπουν από την κοσμηματοθήκης της. Τα σκουλαρίκια φοριούνται στα αυτιά για να δώσουν μια πινέλια στην προσωπικότητά της γυναίκας που τα φοράει. Είναι ένα αξεσουάρ που δίνει περισσότερη λάμψη και ακτινοβολία στο πρόσωπο της.

σκουλαρίκια swarovski κρεμαστά σκουλαρίκια γυναικεία μακριά σκουλαρίκια

Δεδομένου ότι η γυναίκα θέλει πάντα να ενισχύει την εμφάνιση της, θα πρέπει τα σκουλαρίκια να είναι σχεδιασμένα ειδικά για εκείνη. Αν όμως τα επιλέγει από σχέδια που ήδη υπάρχουν , τότε θα πρέπει να λάβει υπ' όψιν της το σχήμα του προσώπου της καθώς και τα χρώματα της. Αν η επιδερμίδα της είναι λευκή ή πιο μελαχρινή, αν το χρώμα των μαλλιών της είναι κόκκινο, καστανό, ξανθό, μαύρο, αν το σχήμα του προσώπου της είναι οβάλ, τετράγωνο, στρογγυλό κ.ο.κ  Επίσης πολλές γυναίκες έχουν ευαισθησία στ΄αυτιά τους και θα πρέπει τα σκουλαρίκια που φορούν να είναι κατασκευασμένα από συγκεκριμένα υλικά ή θα πρέπει να μην είνα πολύ βαριά. Για το λόγο αυτό, φορέστε τα σκουλαρίκια για μικρό χρονικό διάστημα για να δείτε κατά πόσο σας ταιριάζουν. Φροντίστε να είναι άνετα στ' αυτιά σας. Και πάντα να εξασφαλίζετε ότι ταιριάζουν και στις προτιμήσεις σας  καθώς και τον τρόπο ζωής σας.

μοντέρνα σκουλαρίκια σκουλαρίκια σταυροί μοντέρνοι βραδινά σκουλαρίκια κομψά

Είναι γωνστό ότι το κάθε πρόσωπο έχει το δικό του χαρακτηριστικό το οποίο καλό θα είναι να τονίζεται και αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα φορώντας τα κατάλληλα σχεδιασμένα σκουλαρίκια. Έτσι λοιπόν ένα μακρύ και λεπτό πρόσωπο θα δείχνει πιο στρογγυλεμένο αν φοράτε σκουλαρίκια όχι μακριά και με ελάχιστο σχέδιο αλλά σκουλαρίκια με σχέδιο και μέτριο μήκος. Επίσης θα πρέπει να εξετάσουμε και το λαιμό της γυναίκας. Ένας κοντός λαιμός ενισχύεται τέλεια αν φορέσετε σκουλαρίκια μακριά ή σκουλαρίκια τύπου "σταγόνα". Καταλαβαίνουμε ότι τα σκουλαρίκια θα πρέπει να φοριούνται όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς το πιο δυνατό μας χαρακτηριστικό γιατί αυτό θα συμβάλει στο να αποσπάσει την προσοχή μας από τυχόν ατέλειες του προσώπου. Σκουλαρίκια τύπου "κουμπί" θα πρέπει να αποφεύγονται, δεδομένου ότι είναι ικανά να δείξουν μια εμφάνιση τη πληρότητας και να δώσουν έμφαση σε στρογγυλά πρόσωπα. Τη λεπτή και μικροκαμωμένη γυναίκα θα την κολακεύουν πιο πολύ σκουλαρίκια από μέταλλο ή σύρμα, το οποίο δημιουργεί ένα ιδιαίτερο στυλ και της δίνει αέρα στην εμφάνισή της. 

Ακόμα, δεδομένου ότι τα σκουλαρίκια είναι πολύ κοντά στο πρόσωπο, η επιλογή του χρώματος τους είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στα σκουλαρίκια θα πρέπει να είναι κολακευτικά γιατί θα πρέπει να προσθέτουν από τη λάμψη τους στο δέρμα. Μια ωχρή επιδερμίδα  μπορεί να φωτίστεί τέλεια από σκουλαρίκια που αποτελούνται από χρωματιστές πέτρες. Έντονα χρώματα σκουλαρικιών θα δώσουν στο πρόσωπο  φως και λάμψη μέρα νύχτα. Έντονα χρώματα όπως το κόκκινο του ρουμπινιού ή όπως η λάμψη των διαμαντιών θα πρέπει φοριούνται αλλά με προσοχή ώστε να μην ξεφύγουμε από το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

γυναικεία κοσμήματα mat-accessories.com

Πίσω

Βρείτε στο κατάστημα μας υπέροχες δημιουργίες σε γυναικεία κοσμήματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 211.780.7848

Γυναικεία σκουλαρίκια σε μοναδικές τιμές

Μοντέρνα κοσμήματα για το λαιμό